Diamond Club

Rr. "5 Maj",Elbasan, Albania
66 340 1010

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Klub

Diamond Clib është një ndër vendet në Elbasan ku ka festë gjithmonë. Ambjenti, muzika, pijet dhe organizimi të ndërthurura në mënyrë perfekte.

Web f Insta

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

22:00-04:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa:
Partnerët: