E Dental

Qendra Tregtare Dardanet, prane Elbasan Arena, Elbasan, Shqipëria 3001, Albania
+355692128577

Përshkrimi:

Ofertë e Re     Rezervo

E Dental është klinika dentare me sherbime profesionale dhe me stafin më të kualifikuar në Elbasan. Teknologjia e fundit dhe profesionalizmi ne fushën dentare ka bërë që kjo klinikë të jetë zgjedhje e shumë pacientëve nga jashtë vendit. Cilësi dhe profesionalizëm, vetëm tek klinika E Dental.

Web f Insta

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

09:00 AM-05:00 PM

Informacion shtesë:

Partnerët: