Hotele

L. Emin Matraxhiu, 0001 Elbasan, Albania
Hours: Open today "Check-in 07:00 - 12:00
Check-out 07:00 - 09:00"
+355 00355 694071278

Ofron WiFi falas dhe një pishinë të hapur. Univers Resort ofron strehim për kafshët shtëpiakeRead More

Rruga Isuf Ibershimi, 3001 Elbasan, Albania
Hours: Open today "Check-in 12:00 - 12:30
Check-out 12:00 - 12:30"
+355 00355 69 662 2626

Hotel Guri ndodhet në Elbasan, 33 km nga Tirana. Ofron parkim falas privat në dispozicion.Read More

Rruga Sul Domi AZ6668, 3001 Elbasan, Albania
Hours: Open today "Check-in 12:00 - 23:00
Check-out 05:00 - 11:00"
+355 00355 69 621 3789

     Duke ofruar një barbecue dhe tarrace dielli, Backpacker Hostel është e vendosur nëRead More

Rruga Rinia 13, Elbasan, Albania
Hours: Open today "Check-in 12:30 - 22:30
Check-out 07:00 - 11:30"
+355 00355 66 565 7619

Hotel Monarch ndodhet në Elbasan. Ofron WiFi pa pagese. Çdo dhomë këtu do t’ju ofrojëRead More

Lagjia 28 nentori, Elbasan, Albania
Hours: Open today "Check-in 14:00 - 20:00
Check-out Until 10:00 hours"
+355 00355 68 316 0711

Ofron WiFi falas, një restorant dhe një tarracë. Parkim falas privat është në dispozicion perRead More

National Road Elbasan-Librazhd km 5, Elbasan, Albania
Hours: Open today "Check-in 11:30 - 00:00
Check-out 07:30 - 10:30"
+355 00355 68 405 9159

I vendosur në km e 4 në rrugën nacionale Elbasan – Librazhd, Colombo Hotel ofronRead More

Street Dyli Haxhire, 1244 Elbasan, Albania
Hours: Open today "Check-in 11:00 - 00:00
Check-out Until 10:00 hours"
+355 00355 69 641 6520

Hotel Bar Restorant Le Olive ndodhet rreth 1 km nga qendra e Elbasanit. Bari dheRead More

Rruga Tajar Guranjaku, 3001 Elbasan, Albania
Hours: Open today "Check-in 17:00 - 00:00
Check-out 08:00 - 12:00"
Rruga Bedri Xhomo 4, Elbasan 3001, Albania
Hours: Open today "Check-in 18:00 - 00:00
Check-out 06:00 - 12:00"
Rruga Ptoleme Xhuvani,1234 Elbasan, Albania
Hours: Open today "Check-in 14:00 - 19:00
Check-out 11:00 - 11:30"

Partnerët: