Restorante

Lagja 28 Nentori, Elbasan 3001, Albania
Hours: Open today Open: 12AM–4PM, 7–11PM
+355 00355 69 206 0411

Restoranti ofron gatime me prodhime deti, gatime mesdhetare, italiane dhe gjithashtu ka menduar dhe perRead More

BRADASHESH Elbasani, Elbasan 3001, Albania
Hours: Open today Open: 6AM–11PM
+355 00355 68 209 2227

Ne ju leme te lire nga shqestesimet qe ju mbulojne mendimet tuaja kur organizoni njeRead More

Rruga Kozma Naska, Elbasan
Hours: Open today Wednesday 12–10:30PM
Thursday 12–10:30PM
Friday 12–10:30PM
Saturday 12–10:30PM
Sunday Closed
Monday 12–10:30PM
Tuesday 12–10:30PM
+355 00355 68 207 1290

Restoranti ofron ushqim mesdhetar, grek dhe europian.

Rruga Kamber Sejdini ElbasanElbasan, Albania
Hours: Open today Open: 8AM–12AM
+355 00355 67 453 7775

Dasma, Fejesa, Ditelindje, Mbremje

Në hyrje të kombinatit Metalurgjik, Elbasan, Albani
Hours: Open today "Open: 6AM–9PM"
+355 00355 69 478 0305

Restoranti ofron gatime traditcionale, europiane dhe vegjetariane nga me te shumellojshmet.

Rruga e Teqes Mengel, Elbasan 3001, Albania
Hours: Open today "
Wednesday 8AM–12AM
Thursday 8AM–12AM
Friday 8AM–12AM
Saturday 8AM–12AM
Sunday 8AM–12AM
Monday 8AM–12AM
Tuesday 8AM–12AM"
+355 00355 66 316 0111

Ushqime tradicionale, mishi, prodhime deti, pizza, akullore dhe embelsira

Rruga Dhimiter Xhuvani, Elbasan, Albania
Hours: Open today Open: 7–10AM
Rruga Kamber Sejdini, Elbasan, Albania
+355 00355 66 203 0500
Rruga Dyli Haxhire 3001, Elbasan 3001, Albania
Hours: Open today Open: 6:30AM–10:30PM
+355 00355 68 226 1685

Partnerët: